Gårdsbutiker i Nordsjälland och Odsherred

Försäljning av spännande kvalitetsprodukter, biodynamiska och ekologiska grönsaker välsmakande kött hög på kvalitet, från jord till bord, ekologi och delikatesser 

Smakupplevelser langs Den Danska Rivieran

Rivieran bågnar av färska råvaror och lokala, kulinariska specialiteter i gårdsbutiker, producenter och restauranger. Du kan också se fram emot flera årliga evenemang med kokkonsten i fokus.

Badhotell i Kungarnas Nordsjälland & Odsherred

På Nordsjällands norra kust – även kallad Den Danska Rivieran – De många fina hotellen i Nordsjälland erbjuder nya och annorlunda upplevelser. 

Konst och kultur längs den danska Rivieran

Når dagene er korte eller vejret driller så er det tid til et museumsbesøg i Nordsjälland eller i Odsherred. Topp kulturella sevärdheter som du bara måste uppleva...

Påskhelg i Nordsjälland och Odsherred

Hoppa ut i den härliga Nordsjälland och Odsherred och håll påskhelgen här, där det aldrig finns långt till stränder, skogar eller vackra kulturupplevelser.

Friluftsliv längs Den Danska Rivieran

En av de fantastiska fördelarna med Nordsjälland är att det är omringat av vatten på tre sidor. Här är du aldrig långt från havet eller fina sjöar och åar i den vackra naturen. 

Geopark Odsherred

Välkommen till Geopark Odsherred! Är du nyfiken och vill veta mer om Geopark Odsherred och vad du kan uppleva här? 

Kungliga, magiska och privata trädgårdar

Du hittar också trädgårdar och parker med konst i världsklass liksom unika och magiska upplevelseträdgårdar – en stimulans för alla sinnen.