Semesterhus i Odsherred

Feriepartner i Odsherred har 137 semesterhust för uthyrning

Kom och njut av Odsherreds sköna stränder och upptäck det unika varierande landskapet.
Med lite tur kan du stöta på ett rådjur men sitt kid promenerande i semesterhusets trädgård. Tänd grillen på terrassen i de ljumma kvällstimmarna, medan de sista solstrålarna kikar ner mellan träden och den stämmningsfulla skymningen startar.

Hitta det perfekta sommarhuset i Odsherred
I ett semesterhus i Odsherred, får du möjlighet att vara dig själv. Ett semesterboende med själ som ger dig en lugn plats i naturen. Njut av sommarmorgonens friska doft när du äter frukost på terrassen.

Semesterhus mitt i naturen
Havet och de fina stränderna.
Odsherred är något speciellt på grund av områdets rika mångfald. Här är nära till staden, skogen, de öppna landskapen med kullar och grönskande fält, havet och inte minst de härliga stränderna.
Havet utgör ramen för Odsherred, som därför erbjuder många kilometer av varierande kust. Vid kusten finns allt från vackra sandstränder till bra fiskeplatser. Upplev det fantastiska ljuset och stämningen när solen går ner vid horisonten.

Aktiv på land och i vattnet
Den omväxlande naturen inbjuder till aktiva utmaningar i det kuperade landskapet i sydväst. Ta en cykeltur och se om det är "bergen" eller du som vinner! Besök den återbildade Lammefjorden och se varifrån de lokala morötterna kommer. Ta med ditt fiskespö, din kajak eller vindsurfingbräda.
I Odsherred finns en mängd av möjligheter för dig som gillar aktiviteter vid, på eller i vattnet. Kontakta de lokala uthyrarna om du ä ute efter en kajak eller cykel. Ta en lugn promenad genom den lite märkliga ”Sandflyktsplantagen” i nordöstra delen av Odsherred och avsluta turen med picknic vid sjön Dybesø.

Få hela paketet i Odsherred
Oavsett om du är intresserad av konst och kultur, berättelser om Odsherred, aktiviteter för barn, en fisketur med båten, konserter / festivaler / musikscener , gårdsbutiker , loppmarknader eller god mat - Odsherred erbjuder allt.
Besök oss på Feriepartner Odsherred, så hjälper vi till med att hitta inspirerande och spännande aktiviteter.

Geopark Odsherred
Odsherred blev 2014 antagen som en UNESCO-skyddad Geopark på grund av områdets unika, under istiden skapade, landskap och dess stora betydelse för livet i Odsherred. Är du nyfiken på att ta reda på mer om landskapet, kultur, historia, konst och lokala råvaror, skall du besöka Geopark Odsherred.

 

Share this page