Påsklov i Kungarnas Nordsjälland

Påsken faller sent i år och frosten har knappt släppt jorden - men ljuset och den spirande våren är här! Så fira ett härligt påsklov i Kungarnas Nordsjälland eller Odsherred och ladda batterierna i vår enasstående natur, med friska vandringsturer längs stranden och på dolda skogsstigar med sol och lä. Vistas mitt i den levande historien och få inspiration till roliga och spännande upplevelser, som du kan läsa om här.

Påsklov i Helsingör

Helsingör är en dynamisk kulturstad, där historia och samtid förenas. Få tips till ett härligt påsklov med massor av familjeupplevelser här.

Påsklov i Halsnäs

Halsnäs är hemstad för krut och kanoner, samt den världskända polarforskaren Knud Rasmussen. Staden har även en enastående natur, små påsklamm och massor av konstupplevelser - läs mer här!

Påsklov i Hilleröd

Slottsstaden Hilleröd hälsar hela familjen välkommen att fira påsk och vår i natursköna och historiska omgivningar. Hämta inspiration till vårsemestern här.

Påsklov i Gribskov

Esrum Kloster i Gribskov utgör entrén till Danmarks nyaste nationalpark, ”Kongernes Nordsjælland”. Besök det och andra spännande attraktioner i Gribskov i påsken – läs mera här.

Påsklov i Fredensborg

Fredensborg Slottspark som ligger vid kungafamiljens favoritslott, samt Louisiana, ett konstmuseum i världsklass, är två oundviklinga höjdpunkter när ni besöker Fredensborg under påsklovet. Läs mera här!

Påsklov i Odsherred

Fira påsklov tillsammans med familj och vänner i den natursköna UNESCO Global Geopark Odsherred i Nordvästsjälland, endast en timma från Köpenhamn eller en segeltur från Århus.