VisitNordsjælland
Mand holder MTB over hovedet

Service og reparation

I Nordsjälland hittar du bl.a. 5 Shimano-servicecenter som är redo att fixa din cykel och även cyklister som inte åker Shimano har möjlighet att regelbundet betjäna sina cyklar på dessa workshops.

Med sin vackra och varierande natur är Nordsjälland ett unikt val för en cykelferie, oavsett vad det är med ett tält på bagagehållet för att njuta av en lugn semester med vackra promenader i skogar, över åkrar och längs den vackra kusten, eller det är i sin helhet hastighet på skogsens mountainbike rutter eller på en racercykel på de många cykelvägarna och kuperade landsvägarna.

 

Lista
Karta

Ett Shimano Service Center är ett nätverk av oberoende cykelhandlare. De kombinerar utmärkt cykelvård med den senaste tekniken. Detta görs för att tillhandahålla bästa möjliga cykeltjänst till kunderna. Gemensamnämnaren är alltså att kundernas önskemål och behov står i fokus, och alla nödvändiga åtgärder har vidtagits för att möta detta. För att få status som Shimano Service Center har mekaniker tagit ett antal kurser på Shimanos träningsplattform inom alla områden i Shimanos produktsortiment - MTB, Racer och StepS (elcykelsystem), precis som de också kan hantera ganska vanliga cyklar i vardagen. Om det är något du saknar för din cykelsemester är servicecentrernas butiker fulla av utrustning. Se alla Shimano Center i Nordsjälland och Danmark.