VisitNordsjælland
Mit hjem mit slot

Mitt hem är Mitt Slott

Under pingstdagarna 2020 utgör historiska Esrum Kloster & Kvarngård ramarna omkring den populära livsstilsmässan MITT HEM är MIT SLOTT. Är du inrednings- och trädgårdsintresserad, så får du inte missa den grönskande mässan, som löper av stapeln för 25 året i rad den 29 maj till 1 juni.

Mit hjem er mit slot
Mit Hjem er Mit Slot
Mit hjem er mit slot
Mit Hjem er Mit Slot

Fyll en helg med nya intryck

Nordsjälland bjuder på en massa kultur-, historie- och naturupplevelser. Här finns mer än tillräckligt att uppleva på en helgtur. Boka ett uppehåll på ett av de många hotellen, badhotellen eller campingplatserna och bege er på utflykter i området. När magen börjar kurra, finns det massor av mysiga kaféer, läckra restauranger och spännande matmarknader at välja mellan. Under pingsten kan du även uppleva Græsted Veteranträff, som bjuder på gammal mekanik och nostalgi.

Gastronomi, inredning, mode och wellness

Mässan förenar inredning, blommor, konsthantverk, antikviteter, gastronomi, mode och wellness i vackra, historiska omgivningar. När MITT HEM är MITT SLOTT gästar Esrum Kloster kan du utforska bodar och aktiviteter utomhus i sommarvädret. Men publiken kommer också att kunna träda in i det historiska klostret och uppleva den nya Virtual Reality-baserade tidsresan som ger möjlighet att uppleva klostret som det såg ut för 500 år sedan.

Vill du veta mera?